CONFIRMARE AS Company, printre companiile de top pe piața jucăriilor din Grecia, a venit în România pentru a se lupta cu Jumbo

CONFIRMARE AS Company, printre companiile de top pe piața jucăriilor din Grecia, a venit în România pentru a se lupta cu Jumbo
scris 2 apr 2018

Producătorul și distribuitorul elen de jocuri și jucării AS Company se extinde în România, unde a deschis cea de a doua subsidiară din afara Greciei.  

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania și-a anunțat acum oficial intrarea pe piață, confirmând astfel informațiile transmise în februarie de Profit.ro.

De ce este important: Fondată în Salonic în 1990 și listată pe bursa din Atena din 2000, AS este printre companiile de top pe piața jocurilor și a jucăriilor din Grecia și un exportator major în Europa Centrală și de Est, având, în 2016, vânzări de circa 26 de milioane de euro.

Mai este interesant: În România, AS va concura cu conaționalul mai mare Jumbo, care are un plan agresiv de extindere pe piața românească, urmând să ajungă la 25 de magazine până în 2022, de la 8 în prezent. Pe piața locală mai operează și grupul Noriel, controlat de fondul polonez de investiții Enterprise Investors, una dintre cele mai mari firme de private equity din Europa Centrală și de Est.

O afacere de familie din România, dată exemplu de Facebook ca o sursă bună de venit: Au pornit în Suedia, ea cosea haine în sufragerie și le vindea CITEȘTE ȘI O afacere de familie din România, dată exemplu de Facebook ca o sursă bună de venit: Au pornit în Suedia, ea cosea haine în sufragerie și le vindea

Grecii de la AS au asigurat firmei din România un capital de 400.000 de euro.

Investiția face parte din strategia companiei privind extinderea pe piețele din Balcani și este inițiată la 2 ani după inaugurarea unei subsidiare în Cipru.

AS va fi acționar unic la firma din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
as company
asco
extindere
jucarii
jocuri
subsidiara