CONFIRMARE FOTO AFI România începe construcția mall-ului din Brașov, investiție inițială de 120 milioane de euro

scris 10 aug 2017

AFI Brașov anunță oficial că a obținut avizul de construcție și va fi cel de-al treilea centru comercial pe care AFI Europe îl dezvoltă în România, informație prezentată de Profit.ro încă din 27 iulie.

10 semne că agenția de turism pe care ați ales-o nu este de încredere (P) CITEȘTE ȘI 10 semne că agenția de turism pe care ați ales-o nu este de încredere (P)

80% din spațiile comerciale din noul centru comercial sunt deja alocate, anunță AFI România.

AFI Brașov suprafață totală închiriabilă de 45.000 metri pătrați la care se adaugă două turnuri de birouri Clasa A, pe o suprafață de 25.000 metri pătrați.

Lanțul de simigerii Luca intră pe trei piețe, cu ajutor de stat CITEȘTE ȘI Lanțul de simigerii Luca intră pe trei piețe, cu ajutor de stat

Valoarea totală estimată a investiției pentru centrul comercial și prima clădire de birouri este de peste 120 milioane de euro, iar data de livrare este estimată pentru sfârșitul anului 2018 sau primul trimestru al anului 2019, în funcție de ritmul lucrărilor.

AFI Brașov va contribui la crearea a aproximativ 2.000 de noi locuri de muncă, anunță reprezentanții AFI Europe Romania.

CONFIRMARE FOTO AFI România începe construcția mall-ului din Brașov, investiție inițială de 120 milioane de euro

Mall-ul va avea două intrări principale, una dinspre cel mai mare bulevard al orașului (B-dul 15 Noiembrie) și o a doua intrare din partea de sud a orașului. Suprafața totală va fi distribuită pe trei niveluri. Accesul la cele 1.700 de locuri de parcare de la nivelul -1 se va face cu ușurință prin oricare dintre intrări, iar la acestea se adaugă spații suplimentare și la alte niveluri, accesibile din trei direcții.

Centrul comercial are ca ancoră Carrefour Gourmet pe o suprafață de 6.500 metri pătrați, ce aduce aici un concept inovator în domeniul gourmet, la care se adaugă branduri de top internaționale din zona de fashion, o zonă interactivă unică, ce vine cu un nou stil de „food court” ce cuprinde 12 tipuri diferite de restaurante și zone fast food.

Firma care operează rețeaua de magazine Accessorize a intrat în faliment CITEȘTE ȘI Firma care operează rețeaua de magazine Accessorize a intrat în faliment

Zona de cinema cu 10 săli la standarde VIP, un cazino pe 600 metri pătrați, 1.200 metri pătrați de spații de divertisment și bowling, teren de joacă și o mulțime de alte atracții pentru copii, restaurante, cafenele vor deveni o destinație de timp liber pentru vizitatorii mallului.

AFI Brașov este cel de-al treilea centru comercial AFI Europe dezvoltat în România, după AFI Cotroceni în București și AFI Ploiești.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi romania
afi brasov mall