Danone România a încheiat 2016 cu o cifră de afaceri de 479 milioane lei, în scădere cu 1%

Danone România a încheiat 2016 cu o cifră de afaceri de 479 milioane lei, în scădere cu 1%
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2017

Danone România, cel mai mare producător local de iaurturi, a încheiat 2016 cu o cifră de afaceri de 479 milioane de lei, echivalentul a peste 106 milioane de euro, a anunțat marți compania, fără a preciza care a fost evoluția față de anul precedent. În 2015, compania a înregistrat o cifră de 484 milioane de lei, echivalentul a peste 107 milioane de euro, ceea ce înseamnă că anul trecut producătorul a înregistrat o scădere de 1%, atât la valoare în lei, cât și la valoarea în euro, arată calculele News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Rezultatele Danone în România în 2016 creează o bază pentru dezvoltarea sustenabilă în continuare a business-ului și pentru investiții locale, inclusiv în fabrica din București și în susținerea partenerilor locali care ne livrează laptele”, a declarat directorul general al Danone România, Bulgaria, Moldova și Țările Adriatice, Natalia Gelstein Kiss.

Danone produce, în medie, în fabrica din București peste 1 milion de iaurturi zilnic. Fabrica Danone din București a produs primele iaurturi în 1999.

70% din aplicațiile de smartphone vând datele personale pe care le colectează CITEȘTE ȘI 70% din aplicațiile de smartphone vând datele personale pe care le colectează

Compania folosește anual peste 55 milioane de litri de lapte, din care o mare parte din cantitate provine de la fermele sau gospodăriile din România.

Principalii competitori ai Danone în România sunt Albalact și FrieslandCampina.

viewscnt
Afla mai multe despre
danone