Delicii rafinate de sărbători: Descoperă Chocolate in a Bottle, un cadou prețios pentru oameni pe măsură

Delicii rafinate de sărbători: Descoperă Chocolate in a Bottle, un cadou prețios pentru oameni pe măsură
scris 23 dec 2020

Impresionează-ți apropiații de sărbători cu un cadou unic și memorabil: vinul spumant Chocolate in a Bottle.

Îți promitem că va fi dragoste la prima degustare. Savoarea ciocolatei negre belgiene se îmbină armonios cu efervescența vinului Chardonnay, pentru a-ți oferi un gust de neuitat, care îți va învălui pe neașteptate papilele gustative și le va inunda cu plăcere.

Este un produs unicat pe piață, potrivit celor pretențioși, care apreciază gusturile rafinate, experiențele intense și aromele sofisticate.

Povestea Chocolate in a Bottle

Vinul este creat din struguri dulci, copți pe colinele însorite ale podgoriilor franceze, și păstrează caracteristicile obișnuite ale unui produs de acest tip la o primă impresie: consistență, aciditate, limpezime. Însă nota profundă de cacao și alune de pădure resimțită la finalul fiecărei înghițituri transformă această licoare într-o delicatesă demnă de savurat în momentele speciale din viața ta.

Chocolate in a Bottle este mai mult decât un vin spumant. Este o băutură decadentă, gourmet, un răsfăț al simțurilor, ceea ce o face perfectă pentru a fi dăruită cadou sau pentru a însoți clipele pline de încântare și extaz la trecerea dintre ani.

Dintr-o singură înghițitură, poți călători pe tărâmurile însorite ale Franței, urmând apoi să faci o mică incursiune și pe cărările romantice - decorate în stil Art-Nouveau - ale belgienilor, printr-un melanj neașteptat, dar echilibrat. Un mix delicat între buchetul intens fructat, robust, al vinului spumant, și aroma subtilă a notelor de cacao.

Pentru început, te invităm la o plimbare prin ariile viticole din sudul Franței, într-o dimineață frumoasă de toamnă. Simte adierea vântului, mirosul proaspăt al strugurilor dulci, și mângâierea blândă a razelor de soare pe pielea ta. Solurile bogate pe care calci acum își vor pune amprenta asupra procesului de vinificație și, în cele din urmă, asupra aromei licorii pe care o ai în pahar.

Climatul cald și relieful zonei sunt extrem de prielnice pentru dezvoltarea viței de vie, astfel numărându-se printre cele mai faimoase regiuni din lume în ceea ce privește producția de vinuri.

Iar acum e timpul să pătrunzi în lumea ciocolatierilor belgieni. Închipuie-ți că ești într-o cafenea chic, de lux, din Bruxelles, și te delectezi cu o bucată de ciocolată moale, fină, care ți se topește în gură instant și îți induce o senzație catifelată, voluptoasă, pe care ți-ai dori să o retrăiești la nesfârșit.

Timp de mulți ani, Belgia a fost recunoscută drept „capitala europeană a ciocolatei”, fiind extrem de greu de detronat datorită gradului înalt al calității produselor și datorită standardelor respectate cu strictețe de către producători.

Selecția celor mai bune boabe de cacao, folosirea unor dispozitive complexe de procesare a acestora, precum și atenția deosebită pe care o acordă ingredientelor folosite le-au adus această distincție.

Asocieri gurmande de neratat

Gustul special al băuturii Chocolate in a Bottle îți oferă o experiență grandioasă, iar din acest motiv asocierea sa cu anumite preparate, precum și condițiile de servire, trebuie luate în calcul înainte de consum.

Acest vin spumant se servește foarte rece, pentru a-și menține suplețea, dar și gradul potrivit de aciditate și dulceață. Este o alegere excelentă pentru a însoți deserturile mai corpolente, precum mousse de ciocolată, crème brûlée, suflé de vanilie, ecler sau tiramisu.

De asemenea, acompaniază cu succes fructele proaspete și aperitivele dulci lejere (macarons, bezele, sorbet sau gelato). Sau, de ce nu, poate fi savurat de sine stătător, la finalul mesei.

Pentru o experiență completă, îți recomandăm să îl consumi dintr-un pahar special de șampanie, cu picior înalt. Pe lângă avantajul estetic, alegerea paharului potrivit influențează și așezarea bulelor.

Cadoul ideal de sărbători

Chocolate in a Bottle este, prin urmare, un cadou sofisticat, ce nu va fi trecut cu vederea prea ușor de către fericitul destinatar. Este un produs premium, opulent, care îi captivează de îndată pe cei care au ocazia de a-l gusta.

Poate fi cadoul ideal pentru soție sau iubită, urmând a fi savurat împreună la o cină romantică, la lumina lumânărilor. Poate fi o alegere bună și pentru părinți, șef, un partener de business sau un prieten apropiat.

De altfel, se potrivește pentru oricine își dorește să experimenteze noi arome și să-și provoace simțurile. Va fi bine primit de orice persoană cu cerințe exigente sau pasiuni extravagante, care pune preț pe bun gust, creativitate și eleganță.

În plus, pentru cei care nu pot sau nu își doresc să consume băuturi alcoolice, este disponibilă și varianta fără alcool. Prin urmare, chiar și femeile însărcinate sau persoanele cu probleme de sănătate se pot bucura de aromele delicioase Chocolate in a Bottle fără griji.

E timpul să te lași purtat de simfonia gusturilor și să încerci recomandarea noastră. Cheers!

viewscnt
Afla mai multe despre
chocolate in a bottle
vin spumant