Directorul Edenred România, numit șef peste operațiunile grupului în Europa Centrală

Directorul Edenred România, numit șef peste operațiunile grupului în Europa Centrală

Vianney du Parc, director regional Edenred pentru Europa Centrală

scris 4 iul 2016

Vianney du Parc, care până în prezent a fost șeful Edenred România, a fost numit director regional pentru Europa Centrală și va conduce operațiunile grupului în Bulgaria, Cehia, Polonia, România, Rusia, Slovacia și Ungaria.

Grupul Edenred este furnizor de tichete și carduri preplătite pentru companii în sfera beneficiilor extra-salariale, a gestiunii cheltuielilor profesionale și a programelor sociale publice.

În România cel mai cunoscut produs al companiei este tichetul de masă Ticket Restaurant. Tichetele și cardurile de masă Ticket Restaurant este folosit de peste 35.000 de firme pentru recompensarea a  aproape 1 million de angajați, potrivit datelor companiei.

Vianney du Parc a pus accentul pe dezvoltarea soluțiilor digitale care facilitează acordarea de beneficii extra-salariale și gestiunea cheltuielilor profesionale. El a preluat operatiunile filialei române în martie 2015 și, sub conducerea sa, Edenred a fost primul emitent care a lansat în România tichetele de masă electronice, în octombrie 2015, sub brandul Ticket Restaurant.

Un român preia conducerea Unilever South Central Europe CITEȘTE ȘI Un român preia conducerea Unilever South Central Europe

În mai puțin de un an de la lansarea cardurilor Ticket Restaurant, Edenred România a emis deja peste 120.000 de carduri de masă.

De asemenea, Edenred Romania a lansat sub conducerea lui Vianney du Parc și Spendeo, prima soluție integrată de gestionare a cheltuielilor de afaceri, prin care companiile pot elimina procesele manuale de decont și pot îmbunătăți controlul asupra cheltuielilor efectuate de angajați. 

”Prioritatea mea în noul rol regional este să devenim punctul de referință pe piețele din Europa Centrală, în care există potențial de creștere semnificativ pentru Edenred, atât în zona beneficiilor extra-salariale, cât și în cea a gestiunii cheltuielilor profesionale, segmente în care accelerăm tranziția la soluții digitale”, a declarat Vianney du Parc.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
edenred
vianney du parc
tichete de masa
carduri de masa