Exporturile ridică cifra de afaceri a producătorului român de cosmetice Gerocossen

Exporturile ridică cifra de afaceri a producătorului român de cosmetice Gerocossen
scris 21 mar 2018

Gerocossen, companie românească înființată acum aproape 30 de ani de către trei antreprenori locali - Stanca Cismaru, Elvira Sas și Radu Aurel Bogdan, a încheiat anul 2017 cu o creștere de 25% a cifrei de afaceri față de 2016, ajungând la 14,5 milioane de lei.

Exporturile au crescut cu peste 30%, cele mai multe produse au fost livrate către Italia, Republica Moldova și Ungaria. 

Pentru 2018 compania estimează o creștere a cifrei de afaceri cu 10%, precum și dezvoltarea exporturilor pe noi piețe, generând o creștere de până la 25%.

EXCLUSIV FOTO Un lanț hotelier de lux intră în România, punându-și numele pe unul dintre hotelurile emblemă ale Bucureștiului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Un lanț hotelier de lux intră în România, punându-și numele pe unul dintre hotelurile emblemă ale Bucureștiului

Produsele Gerocossen sunt realizate în fabrica din Pipera și sunt comercializate în hipermarketuri, supermarketuri, magazine de specialitate, rețele de farmacii și plafaruri, precum și în magazinul online dedicat.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
gerocossen
cosmetice