FlorideLux lansează colecția de coșuri cadou pentru Paște

FlorideLux lansează colecția de coșuri cadou pentru Paște
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2017

Grupul FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, lansează colecția de coșuri cadou pentru Paște.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit estimărilor reprezentanților florăriei, noile produse introduse în această colecție de sezon vor genera o creștere a  vânzărilor companiei de 20%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, până la 18.000 euro.

„Fie că vor să își răsplătească angajații, fie că vor să le facă un cadou de sezon partenerilor, în ultimii ani, din ce în ce mai multe companii achiziționează online coșuri cadou tematice și estimăm că trendul va rămâne constant și anul acesta. Pentru noua colecție am făcut o selecție de produse gourmet de top, întrucât cel mai important aspect pe care îl iau în calcul companiile atunci când aleg un cadou este calitatea”, a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Carrefour începe să înființeze cooperative cu producătorii români de fructe și legume, în încercarea de a evita intermediarii CITEȘTE ȘI Carrefour începe să înființeze cooperative cu producătorii români de fructe și legume, în încercarea de a evita intermediarii

Potrivit reprezentantului companiei, în perioada sărbătorilor pascale, comenzile sunt făcute cu precădere de companii mari din domeniile IT&C, telecomunicații sau transporturi.

„Cadourile sunt livrate în cutii albe și negre, cu logo auriu, care pot fi personalizate cu simbolul clienților sau mesajul indicat de ei și au o panglică dublu satinată disponibilă în mai multe culori, special alese pentru aceasta sărbatoare”, a adăugat Marius Dosinescu.

FlorideLux are o experiență de peste 14 ani în industria de flori și cadouri

viewscnt
Afla mai multe despre
flori de lux
marius dosinescu