FOTO Kaufland retrage un produs considerat periculos și dă banii înapoi

FOTO Kaufland retrage un produs considerat periculos și dă banii înapoi
scris 5 feb 2021

Kaufland a anunțat că retrage din magazine produsul ”Newcential - Benzi pentru antrenament”, la care există posibilitatea desprinderii cuplajului. Clienții pot returna produsul în orice magazin, chiar dacă nu mai au bonul.

Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul ”Newcential - Benzi pentru antrenament”. Produsul s-a aflat la vânzare în magazinele Kaufland începând cu 06.01.2021, scrie News.ro.

CITEȘTE ȘI Cere Oferta Renault TRAFIC Furgon pentru afacerea ta! Ai garanție extinsă 400.000 KM

”La acest articol există posibilitatea desprinderii involuntare a cuplajului în anumite circumstanțe nefavorabile. Astfel, există un pericol de accidentare în timpul utilizării articolului. Clienții care au achiziționat acest produs sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească. Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat imediat și a retras de la vânzare produsul menționat, din lotul cu numărul 1234261-4020”, a transmis compania.

Cei care au cumpărat acest produs se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

FOTO Kaufland retrage un produs considerat periculos și dă banii înapoi

viewscnt
Afla mai multe despre
kaufland
newcential