FOTO Trump, ironizat în cea mai recentă campanie publicitară a Smirnoff

FOTO Trump, ironizat în cea mai recentă campanie publicitară a Smirnoff
scris 17 iun 2017

Fabricantul de votcă Smirnoff îl ironizează pe președintele american Donald Trump pentru presupusele legături cu Rusia în noua sa campanie publicitară, relatează The Independent.

Posterele mărcii de votcă include mesajul “Fabricat în America, dar am fi bucuroși să vorbim despre legăturile noastre cu Rusia sub jurământ”, scrie News.ro.

Smirnoff este deținută de gigantul britanic Diageo, dar a fost fondată în Moscova, în 1864, și este una dintre cele mai bine vândute băuturi spirtoase din lume.

Mesajul este o referire la problemele cu care se confruntă în prezent președintele Donald Trump – ancheta tot mai amplă a FBI și Congresului privind posibile relații dintre echipa sa de campanie și Moscova.

Consiliul Concurenței pune condiții Lactalis pentru preluarea Covalact și Lactate Harghita: nu poate folosi o perioadă marca de unt „La Dorna” CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței pune condiții Lactalis pentru preluarea Covalact și Lactate Harghita: nu poate folosi o perioadă marca de unt „La Dorna”

Președintele este suspectat de obstrucționarea justiției, prin presarea fostului director al FBI, James Comey, să renunțe la ancheta care îl viza pe fostul consilier pentru securitate națională Michael Flynn.

Duminică, senatorii l-au invitat pe Trump să depună mărturie sub jurământ, după ce a spus că ar fi „100%” dispus să răspundă întrebărilor privind investigația și despre presupusele înregistrări ale discuțiilor sale cu fostul director FBI. 

FOTO Trump, ironizat în cea mai recentă campanie publicitară a Smirnoff

viewscnt
Afla mai multe despre
trump
smirnoff