Giganții UPS și SF Holding au încheiat un parteneriat

Giganții UPS și SF Holding au încheiat un parteneriat
scris 30 mai 2017

Americanii de la UPS, cea mai mare companie de livrare rapidă din lume și lider global în lanțul de aprovizionare, și SF Holding, compania-mamă a SF Express, unul dintre liderii pieței de livrare din China, au anunțat că vor înființa un joint venture și că vor colabora pentru dezvoltarea și furnizarea de servicii internaționale de livrare, inițial din China către SUA, cu planuri de expansiune pentru alte destinații.

Prin acest parteneriat, părțile vor utiliza rețelele complementare ale fiecărei companii, portofoliul de servicii, tehnologiile și expertiza logistică.

Parteneriatul este supus aprobării Autorității de reglementare.

Elefant.ro își aduce director de marketing de la cel mai mare retailer online din Turcia, fost la ING și Metro CITEȘTE ȘI Elefant.ro își aduce director de marketing de la cel mai mare retailer online din Turcia, fost la ING și Metro

Noile servicii oferite ca urmare a parteneriatului între cele două companii pun împreună punctele forte ale fiecăreia: cea mai extinsă rețea chineză a companiei SF, care cuprinde peste 13.000 de puncte de prezență pe cea mai mare și cu cea mai rapidă creștere pe piața de livrare a coletelor din lume, și rețeaua integrată UPS, lider mondial, cu acoperire în peste 220 de țări.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ups
sf holding
livrare