Grupul Otter Distribution continuă extinderea rețelei Tezyo

Grupul Otter Distribution continuă extinderea rețelei Tezyo
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 aug 2019

Grupul de încălțăminte Otter Distribution, controlat de omul de afaceri Filip Schwartz,  a deschis primul magazin Tezyo în Buzău, ajungând astfel la o rețea de 37 de magazine deschise la nivel național. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Noul magazin Tezyo a fost inaugurat pe 8 august în centrul comercial Shopping City Buzău și dispune de o suprafață totală de 120 mp, investiția ridicându-se la aproximativ 700 euro/mp. În prezent, brandul Tezyo deține 37 de magazine în 22 de orașe din România și 2 magazine la nivel regional, în Cehia.

Miliardarul ceh Daniel Kretinsky, care a cumpărat Compari.ro și posturi de radio în România, a eșuat în a prelua retailerul Metro CITEȘTE ȘI Miliardarul ceh Daniel Kretinsky, care a cumpărat Compari.ro și posturi de radio în România, a eșuat în a prelua retailerul Metro

Grupul Otter Distribution a avut o cifră de afaceri în 2018 ușor peste 39,5 milioane euro, în creștere cu 8% față de anul anterior.

Filip Schwartz este acționar minoritar și în cadrul clinicilor medicale RomGerMed, controlate de fratele său Sam Dorian Schwartz.

Compania Otter Distribution a fost înființată în 1997, având obiect de activitate comercializarea produselor de încaltaminte, marochinărie și accesorii. 

viewscnt
Afla mai multe despre
otter distribution
tezyo