Grupul Otter Distribution continuă extinderea rețelei Tezyo

Grupul Otter Distribution continuă extinderea rețelei Tezyo
scris 12 aug 2019

Grupul de încălțăminte Otter Distribution, controlat de omul de afaceri Filip Schwartz,  a deschis primul magazin Tezyo în Buzău, ajungând astfel la o rețea de 37 de magazine deschise la nivel național. 

Noul magazin Tezyo a fost inaugurat pe 8 august în centrul comercial Shopping City Buzău și dispune de o suprafață totală de 120 mp, investiția ridicându-se la aproximativ 700 euro/mp. În prezent, brandul Tezyo deține 37 de magazine în 22 de orașe din România și 2 magazine la nivel regional, în Cehia.

Miliardarul ceh Daniel Kretinsky, care a cumpărat Compari.ro și posturi de radio în România, a eșuat în a prelua retailerul Metro CITEȘTE ȘI Miliardarul ceh Daniel Kretinsky, care a cumpărat Compari.ro și posturi de radio în România, a eșuat în a prelua retailerul Metro

Grupul Otter Distribution a avut o cifră de afaceri în 2018 ușor peste 39,5 milioane euro, în creștere cu 8% față de anul anterior.

Filip Schwartz este acționar minoritar și în cadrul clinicilor medicale RomGerMed, controlate de fratele său Sam Dorian Schwartz.

Compania Otter Distribution a fost înființată în 1997, având obiect de activitate comercializarea produselor de încaltaminte, marochinărie și accesorii. 

viewscnt
Afla mai multe despre
otter distribution
tezyo