Hugo Boss lasă angajații să lucreze în anumite zile și de acasă

Hugo Boss lasă angajații să lucreze în anumite zile și de acasă
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 aug 2020

Casa de modă germană Hugo Boss a anunțat că va cere angajaților săi să lucreze la birou doar de marți și până joi, chiar și după pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Hugo Boss a precizat că a luat această decizie după ce un sondaj intern a descoperit că majoritatea angajaților s-au simțit mai puțin stresați și au putut petrece mai mult timp cu familiile lor în perioada pandemiei și, de asemenea, managerii au fost foarte mulțumiți de munca făcută de la distanță, arată Agerpres.

Pandemia Covid-19 transformă comerțul. Achizițiile online vor cunoaște o creștere fără precedent CITEȘTE ȘI Pandemia Covid-19 transformă comerțul. Achizițiile online vor cunoaște o creștere fără precedent

"Viitorul aparține unor combinații adaptate între munca la birou și munca la distanță", a declarat Jochen Eckhold, directorul de resurse umane de la Hugo Boss.

În prima fază, noul program de lucru va fi disponibil, începând din luna octombrie, pentru aproximativ 3.200 de angajați din Germania ale căror atribuții nu necesită prezența fizică la birou. Ulterior, modele similare de lucru vor fi adoptate pentru subsidiarele Hugo Boss din întreaga lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
hugo boss
virus