Kaufland oferă bonus de 1,6 milioane euro angajaților din magazine și depozite. Orele suplimentare plătite imediat, concediu plătit pentru angajați în vârstă și gravide

Kaufland oferă bonus de 1,6 milioane euro angajaților din magazine și depozite. Orele suplimentare plătite imediat, concediu plătit pentru angajați în vârstă și gravide
scris joi, 18:25

Kaufland România oferă un bonus de 1,6 milioane euro echipelor din magazine și depozite, pe care le consideră că lucrează ,,în linia întâi” în aceste zile, și introduce plata imediată a orelor suplimentare efectuate în această perioadă, conform criteriilor interne.

Pentru a proteja angajații mai vulnerabili, compania a luat hotărârea ca persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și gravidele să intre în concediu plătit, dacă doresc.

,,Sunt deosebit de recunoscător echipelor noastre, în aceste zile de grea încercare pentru o lume întreagă. Sunt mândru de implicarea colegilor mei și le mulțumesc pentru eforturile ieșite din comun, unele dintre ele care poate nu se văd cu ochiul liber. Înțelegem rolul pe care îl avem în această perioadă și vom continua să fim alături de echipele noastre din linia întâi cu tot sprijinul de care vor avea nevoie”, declară Marco Hößl, CEO Kaufland România.

Pentru furnizori, retailerul a anunțat că reduce la 30 de zite termenele de plată.

Rottaprint: Producția de etichete autoadezive pentru produse dezinfectante a crescut de 4 ori față de aceeași perioadă a anului trecut CITEȘTE ȘI Rottaprint: Producția de etichete autoadezive pentru produse dezinfectante a crescut de 4 ori față de aceeași perioadă a anului trecut

În magazine, Kaufland a introdus măsuri suplimentare de protecție a angajaților, ce includ dotarea caselor de marcat cu geamuri de protecție, cu dispensere cu dezinfectant gratuit, mănuși de unică folosință, dezinfectarea frecventă a tuturor spațiilor comune și obiectelor de uz larg, amplasarea benzilor de semnalizare a distanței de siguranță, signalistică ce promovează mesajele de prevenție și derularea unei campanii de responsabilizare a clienților la cumpărături.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
kaufland
bonus angajați
coronavirus