Kaufland România anunță pentru anul trecut afaceri de 2,1 miliarde euro. Care este salariul minim în compania germană

Kaufland România anunță pentru anul trecut afaceri de 2,1 miliarde euro. Care este salariul minim în compania germană
scris 29 mai 2017

Retailerul Kaufland România a anunțat pentru anul trecut o cifră de afaceri de 9,69 miliarde lei (2,1 miliarde euro), rămânând unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu o medie de 14.070 angajați.

Kaufland a încheiat anul 2016 cu 112 magazine, rețeaua fiind extinsă în acest an cu încă 3 unități.

 

Numărul angajaților este cu 6% mai mare în comparație cu media anului 2015. Vârsta medie a angajaților este de 36 de ani. 

Tot pentru anul trecut, Kaufland România a anunțat creșterea salariului minim al lucrătorilor comerciali la 2.000 lei brut cu tichete de masă.

Practic, unul dintre cei mai mari proprietari de imobile din București, a cumpărat 49,9% din Aviația Utilitară, vecină cu Ikea și complexul Băneasa CITEȘTE ȘI Practic, unul dintre cei mai mari proprietari de imobile din București, a cumpărat 49,9% din Aviația Utilitară, vecină cu Ikea și complexul Băneasa

Salariul mediu brut al unui lucrător comercial în companie este în prezent de 2.164 lei brut, la care se adaugă și tichetele de masă. În plus, pe măsură ce câștigă vechime, angajații obțin progresiv mai multe zile de concediu de odihnă suplimentare, putând ajunge până la 27 de zile.

Kaufland a intrat pe piața din România din 2005.

Kaufland este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de retail Lidl, și se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în șapte țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
kaufland
salariu kaufland
angajati