KFC deschide în București un nou restaurant de tip Drive Thru, investiție de 1,2 milioane euro

KFC deschide în București un nou restaurant de tip Drive Thru, investiție de 1,2 milioane euro
scris 6 iul 2017

Rețeaua de restaurante KFC deschide o nouă unitate de tip Drive Thru, situată în zona Piața Iancului din București, investiție de aproximativ 1,2 milioane de euro.

Noul restaurant are o capacitate de aproximativ 160 de locuri, inclusiv terasă, cu această ocazie fiind create peste 50 de locuri de muncă.

KFC funcționează sub umbrela Sphera Franchise Group S.A., cel mai mare grup de restaurante din România, care mai deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile Pizza Hut și Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut Delivery a inaugurat o nouă unitate în București, investiție de 200.000 euro CITEȘTE ȘI Pizza Hut Delivery a inaugurat o nouă unitate în București, investiție de 200.000 euro

În România, lanțul de restaurante KFC numără 63 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești sau Brașov. De asemenea, Sphera Franchise Group S.A. operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova și două în zona de nord-est a Italiei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
kfc
drive thru