Lanțul de restaurante „La Plăcinte” începe să taie din pierderi, prima dată de la intrarea pe piața locală

Lanțul de restaurante „La Plăcinte” începe să taie din pierderi, prima dată de la intrarea pe piața locală
Ana Iliescu
Ana Iliescu
scris 1 aug 2017

Lanțul de restaurante „La Plăcinte” a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 27 milioane de lei, cu o creștere de 14% față de anul precedent, și a redus din pierderi, pentru prima dată după 2014.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Pierderile companiei care operează „La Plăcinte”, Andy’s Pizza, au totalizat anul trecut 1,5 milioane lei, cu 0,3% mai puțin față de 2015, când a raportat pierderi de 2,2 milioane de lei. În 2014, Andy’s Pizza a avut pierderi de 2,1 milioane de lei și a raportat o cifră de afaceri de 8 milioane de lei.

Anul trecut, compania avea 280 de angajați, cu 14 mai mulți față de 2015 și cu 193 mai mulți față de 2014.

Proprietar de restaurant de la mare: peste 80% din localurile de pe litoral au în meniu pește din Mediterană, nu din Marea Neagră CITEȘTE ȘI Proprietar de restaurant de la mare: peste 80% din localurile de pe litoral au în meniu pește din Mediterană, nu din Marea Neagră

Compania deține, în prezent, 12 unități în țară, dintre care 8 în București și câte un restaurant în Sibiu, Ploiești, Brașov și Iași.

Lanțul de restaurante „La Plăcinte” a apărut în 1999 în Republica Moldova și a intrat pe piața locală în 2013. În acel an de debut, compania a avut o cifră de afaceri de până în 1 milion de lei, pierderi de peste 800.000 de lei și doar 10 angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
la placinte
restaurant
afaceri