MAM Bricolaj, care vizează listarea la bursă, pregătește extinderea rețelei de magazine

MAM Bricolaj, care vizează listarea la bursă, pregătește extinderea rețelei de magazine
scris 4 aug 2020

Compania MAM Bricolaj (Materiale și Accesorii pentru Mobilier), furnizor de materiale si accesorii pentru mobilier, continuă creșterea organică din ultimii ani și planifică extinderea rețelei de magazine, în Cluj-Napoca și Brașov. 

„Pentru noi, prima jumătate a acestui an a reprezentat un test de maturitate, pentru că, în ciuda situației dificile pe care cu toții o traversăm, am reușit să avem o creștere susținută și să menținem un tonus pozitiv. Pentru următoarea perioadă pe propunem să păstrăm acest ritm ascendent și vizăm două obiective strategice majore: listarea la Bursa de Valori București și dezvoltarea rețelei de magazine la nivel național cu încă trei puncte noi de lucru în București, Cluj-Napoca și Brașov”, spune Cristian Găvan, fondatorul MAM Bricolaj.

FOTO Starbucks se extinde cu o nouă cafenea în centrul Capitalei CITEȘTE ȘI FOTO Starbucks se extinde cu o nouă cafenea în centrul Capitalei

MAM Bricolaj va începe extinderea rețelei de magazine printr-un prim punct de lucru în partea de vest a Capitalei, în prima parte a anului 2021, în timp ce magazinele din Cluj-Napoca și Brașov vor fi operaționale începând cu a doua jumătate a anului viitor.

Pentru a atrage fondurile necesare pentru cele trei investiții, compania va derula în perioada imediat următoare un plasament privat de acțiuni, prin intermediul parteneriatului cu Tradeville.

viewscnt
Afla mai multe despre
mam bricolaj
magazine