Mașinile cu înghețată, interzise în unele zone din Londra

Mașinile cu înghețată, interzise în unele zone din Londra
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mai 2019

Mașinile cu înghețată vor fi interzise în unele zone din Londra din cauza îngrijorărilor privind poluarea, informează The Guardian.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șoferii trebuie să țină motorul pornit când vând înghețată pentru ca frigiderele să rămână funcționale, iar majoritatea vehiculelor folosesc motoare diesel, care emit chimicale dăunătoare, este motivația autorităților, arată news.ro.

Consiliul din districtul Camden al Londrei deja interzice mașinile de înghețată pe 40 de străzi din cauza îngrijorărilor privind efectul asupra mediului. Măsurile vor fi sporite în acest an, iar șoferii care sunt prinși că vând înghețată vor fi amendați.

FOTO Ikea recheamă un produs CITEȘTE ȘI FOTO Ikea recheamă un produs

De asemenea, consiliul local din Westminster ia în considerare o interzicere a mașinilor cu înghețată.

„Aceste mașini emit chimicale toxice în aer, de aceea vom introduce măsuri pentru a reduce sau chiar interzice în unele cazuri astfel de trafic în jurul școlilor sau a unor spații publice”, a declarat un purtător de cuvânt al consiliului.

Legea permite mașinilor de înghețată să stea maxim 15 minute într-o zonă pentru a vinde produsele iar ele nu au voie să se întoarcă în zona respectivă în aceeași zi.

viewscnt
Afla mai multe despre
inghetata
masina
londra