McDonald’s a deschis un nou restaurant de tip Drive-Thru, investiție de 1,7 milioane euro

McDonald’s a deschis un nou restaurant de tip Drive-Thru, investiție de 1,7 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2021

McDonald’s, cel mai mare lanț de restaurante din România, a deschis un restaurant de tip Drive-Thru la Brașov, investiție de 1,7 milioane euro. Restaurantul este al 88-lea din România și al cincilea din orașul Brașov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este cel de-al 88-lea restaurant McDonald’s din România și primul restaurant McDonald’s deschis în 2021 de către operatorul Premier Restaurants România.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

”Consolidarea și extinderea rețelei de restaurante McDonald’s rămâne, în continuare, o prioritate pentru noi, chiar și în această perioadă dificilă pentru noi toți. Cu această ocazie,  am creat 75 de locuri noi de muncă pentru comunitatea din Brașov”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 162 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Hili Ventures este activ în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald’s
restaurant