McDonald's va investi 500 milioane de euro pentru a-și moderniza restaurantele din Germania

McDonald's va investi 500 milioane de euro pentru a-și moderniza restaurantele din Germania
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iul 2016

Cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din lume - McDonald's - va investi 500 milioane de euro (557 milioane de dolari) pentru a-și moderniza unitățile din Germania, transmite AP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania americană a anunțat luni că 72 "de restaurante ale viitorului" vor oferi burgeri făcuți de clienți. De asemenea, vor exista locuri de joacă pentru copii și chiar servire la masă. Unele inovații, cum ar fi noua opțiune "Creează-ți propriul Mac", unde clienții își aleg ingredientele, sunt deja disponibile în Asia și în unele orașe din America de Nord.

McDonald's a anunțat că majoritatea celor 1.472 de restaurante din Germania vor fi modernizate până la sfârșitul lui 2019. Anul trecut, compania a înregistrat venituri de 3,08 miliarde de euro în Germania, dar se confruntă acum cu sporirea concurenței în multe orașe germane.

În România, McDonald's este lider al pieței restaurantelor, cu 67 de restaurante în 21 de orașe. Până în prezent, McDonald's a investit peste 700 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajați și primește zilnic peste 180.000 clienți.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald's