McDonald's va investi 500 milioane de euro pentru a-și moderniza restaurantele din Germania

McDonald's va investi 500 milioane de euro pentru a-și moderniza restaurantele din Germania
scris 4 iul 2016

Cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din lume - McDonald's - va investi 500 milioane de euro (557 milioane de dolari) pentru a-și moderniza unitățile din Germania, transmite AP.

Compania americană a anunțat luni că 72 "de restaurante ale viitorului" vor oferi burgeri făcuți de clienți. De asemenea, vor exista locuri de joacă pentru copii și chiar servire la masă. Unele inovații, cum ar fi noua opțiune "Creează-ți propriul Mac", unde clienții își aleg ingredientele, sunt deja disponibile în Asia și în unele orașe din America de Nord.

McDonald's a anunțat că majoritatea celor 1.472 de restaurante din Germania vor fi modernizate până la sfârșitul lui 2019. Anul trecut, compania a înregistrat venituri de 3,08 miliarde de euro în Germania, dar se confruntă acum cu sporirea concurenței în multe orașe germane.

În România, McDonald's este lider al pieței restaurantelor, cu 67 de restaurante în 21 de orașe. Până în prezent, McDonald's a investit peste 700 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajați și primește zilnic peste 180.000 clienți.

Sursa: Agerpres

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mcdonald's