Mega Image a deschis cel de-al 5-lea concept store și a ajuns la 600 de magazine în România

Mega Image a deschis cel de-al 5-lea concept store și a ajuns la 600 de magazine în România
scris 9 feb 2018

Retailerul Mega Image a deschis un Concept Store situat chiar în centrul Bucureștiului, în clădirea fostelor garaje Cobălcescu, rețeaua națională ajungând la 600 de unități.

Mega Image Cobălcescu este cel de-al 5-lea concept store al retailerului după Concept Store Piața Sudului, Cocept Store Piața Gemeni, Concept Store Barbu Văcărescu și Concept Store Băneasa.

O afacere de familie din România, dată exemplu de Facebook ca o sursă bună de venit: Au pornit în Suedia, ea cosea haine în sufragerie și le vindea CITEȘTE ȘI O afacere de familie din România, dată exemplu de Facebook ca o sursă bună de venit: Au pornit în Suedia, ea cosea haine în sufragerie și le vindea

În noul magazin Mega Image aduce pentru prima oară în România pizzeria Pane&Pomodoro, care va fucționa în incinta noului concept store.

Clădirea în care se află noul Concept Store Cobălcescu a fost construită în perioada 1928 – 1935, proiectată de arhitectul Arghir Culina, având funcția de garaj cu atelier auto, denumită în acea perioada Garajul „Mihăescu”. Pe parcursul anilor, clădirea a suferit mai multe modificări și reconstrucții. În prezent, clădirea este structurată pe patru niveluri (parter și trei etaje) cu o suprafață desfășurată de aproape 6.000 metri pătrați.

Fondat în anul 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, cu o rețea ce cuprinde în prezent 600 magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

 Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internațional ce operează în prezent pe trei continente.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
magazine
garajele cobalcescu
concept store
pizza