Misterul căpșunelor periculoase se extinde - Un ac de cusut, descoperit într-un fruct dintr-o nouă țară

Misterul căpșunelor periculoase se extinde - Un ac de cusut, descoperit într-un fruct dintr-o nouă țară
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 nov 2018

Un ac de cusut a fost descoperit într-o căpșună din Noua Zeelandă, a dezvăluit luni Poliția locală într-un anunț care amintește de cazurile similare ce au generat o adevărată psihoză în luna septembrie în rândul populației din țara vecină, Australia, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este pentru a doua oară când un ac de cusut a fost găsit într-o căpșună în Noua Zeelandă. Descoperirea a fost făcută weekendul trecut într-o caserolă vândută în orășelul Geraldine de pe Insula de Sud, a precizat un purtător de cuvânt al Poliției neozeelandeze, scrie Agerpres.

Brandul britanic de fashion Superdry intră în România CITEȘTE ȘI Brandul britanic de fashion Superdry intră în România

Proprietarul supermarketului din care a fost cumpărată acea caserolă cu fructe a anunțat deja retragerea de la standuri a tuturor căpșunelor. 

Australia a trăit, în luna septembrie, mai multe săptămâni de panică, după descoperirea mai multor cazuri de căpșune cu ace și bolduri în interior, incidente care au provocat dificultăți producătorilor, panică în rândul consumatorilor și un val de farse pe rețelele de socializare,

viewscnt
Afla mai multe despre
capsune
noua zeelanda
ac de cusut