NEPI va moderniza anul viitor mall-ul pe care îl deține la Sibiu, printr-o investiție de 20 milioane euro

NEPI va moderniza anul viitor mall-ul pe care îl deține la Sibiu, printr-o investiție de 20 milioane euro
scris 8 dec 2016

Fondul sud-african de investiții New Europe Property Investments (NEPI) va începe de anul viitor procesul de reconfigurare a mall-ului Shopping City Sibiu, care va presupune o investiție de 20 milioane de euro, în plan fiind atât deschiderea unui cinematograf, cât și modificări la galeria comercială, a anunțat joi compania.

Shopping City Sibiu va intra în 2017 într-un proces de modernizare și extindere prin care galeria va fi reconfigurată prin construirea unui nou nivel, pe o suprafață de aproximativ 11.000 de metri pătrați, care va include 50 de noi spații de cumpărături, cât și o nouă zonă de divertisment și food court, scrie News.ro.

Astfel, la finalizarea procesului de reconfigurare, Shopping City Sibiu va acoperi o suprafață totală de aproximativ 90.000 de metri pătrați, devenind cel mai mare centru comercial nu numai din regiune, ci și din întreaga țară.

Modernizarea va viza o suprafață de peste 40.000 de metri pătrați, modificările planificate urmând să transforme complet aspectul actualului centru comercial, atât prin adăugarea noului nivel, cât și prin modificarea designului.

Achiziționat de NEPI în prima parte a acestui an, Shopping City Sibiu a intrat sub expertiza managerială a dezvoltatorului.

După finalizarea, în acest an, a proiectelor din Timișoara, Constanța și Piatra-Neamț, pe parcursul anului următor Shopping City Sibiu va fi, alături de dezvoltările din Galați și Râmnicu Vâlcea, unul dintre cele mai importante proiecte pentru NEPI.

STUDIU Internauții români cumpără tot mai des cadourile de Crăciun online, cu un buget mediu de 190 euro CITEȘTE ȘI STUDIU Internauții români cumpără tot mai des cadourile de Crăciun online, cu un buget mediu de 190 euro

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall,Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva și alte centre comerciale.

NEPI deține și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în București, City Business Centre în Timișoara și The Office în Cluj.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi