Obor21.ro extinde livrările în alte șase orașe și stațiunile de pe litoralul românesc

Obor21.ro extinde livrările în alte șase orașe și stațiunile de pe litoralul românesc
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mai 2021

Obor21.ro, cooperativă țărănească digitală, extinde livrarea de carne proaspătă provenită din gospodăriile din nordul Moldovei către șase noi orașe. În perioada următoare, livrările vor acoperi și stațiunile și orașele de pe litoral.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, Obor21.ro face livrări, începând din această săptămână, pe lângă București și Ilfov, în Ploiești, Constanța, Galați, Brăila, Buzău și Focșani. De asemenea, pentru sezonul estival, livrările se vor extinde în localitățile de pe litoral, de la Năvodari până la Vama Veche. Investiția necesară susținerii planurilor de extindere se ridică la circa 20.000 de euro și cuprinde logistica distribuției capilare, investițiile în dezvoltarea platformei și marketingul aferent deschiderii acestor noi zone de distribuție. 

VIDEO Google a prezentat Android 12 CITEȘTE ȘI VIDEO Google a prezentat Android 12

Segmentul B2B reprezintă 25% din vânzările cooperativei digitale, cu o creștere semnificativă în perioada Paștelui, pe fondul diversificării meniului restaurantelor și extinderii acestora către zona de delivery. 

Platforma Obor21.ro a fost lansată în luna februarie 2020 de către Iunia și Florian Mateiță, cu o investiție inițială de peste 80.000 euro. 

viewscnt
Afla mai multe despre
obor21.ro
bacanii
carne