Producătorul italian de ciocolată Ferrero achiziționează divizia de dulciuri a Kellogg

Producătorul italian de ciocolată Ferrero achiziționează divizia de dulciuri a Kellogg
scris 2 apr 2019

Producătorul italian de ciocolată Ferrero va plăti 1,3 miliarde de dolari pentru a achiziționa divizia de biscuiți, înghețată și gustări cu aromă de fructe a rivalei sale americane Kellogg Company, transmit DPA și Reuters.

Producătorul cremei de ciocolată Nutella va obține, în urma achiziției, brandurile de biscuiți "Keebler", "Famous Amos", "Mother's", "Murray", "Little Brownie Bakers", mărcile de înghețată "Keebler's" și de gustări cu aromă de fructe "Stretch Island", scrie Agerpres.

Nestle va fi judecată în SUA pentru că susține că apa Poland Spring provine de la un izvor natural CITEȘTE ȘI Nestle va fi judecată în SUA pentru că susține că apa Poland Spring provine de la un izvor natural

De asemenea, Ferrero va prelua de la Kellogg șase facilități de producție din Allyn, statul Washington State, Augusta în Georgia, Florence și Louisville din Kentucky, două unități în Chicago, Illinois, și o facilitate închiriată în Baltimore, Maryland.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
nutella
kellogg