Programul "Alege oaia", la un alt nivel: Shaorma din carne de oaie, meniuri în restaurante și magazine specializate

Programul "Alege oaia", la un alt nivel: Shaorma din carne de oaie, meniuri în restaurante și magazine specializate
scris 8 dec 2017

Shaorma din carne de oaie va putea fi degustată în zilele următoare în cadrul programului "Alege oaia", iar o rețea de restaurante va prezenta câteva meniuri realizate din carne de oaie, a anunțat, vineri, ministrul Agriculturii, Petre Daea, adăugând că anul viitor, în București, vor exista magazine specializate pe aceste produse.

"Am pornit un program, 'Alege oaia', pentru a stimula consumul de carne de oaie. El are două axe: vrem să popularizăm în toată țara pe tiparul pe care l-ați văzut în capitalele de județe și să începem să realizăm și infrastructura necesară, adică să deschidem magazine care să vândă aceste produse, în așa fel încât consumatorul să le găsească, și să stimulăm astfel introducerea cărnii de oaie în restaurante. Vă vom invita, în baza acestui program pe care îl avem, la trei evenimente, iar unul va fi la o școală de bucătari, unde facem niște meniuri din carne de oaie. Va fi o lecție deschisă la care vă invităm. O a doua lecție: un procesator o să pregătească o shaorma din carne de oaie și să sperăm că vom găsi și ingredientele necesare pentru a vedea că acest produs se poate valorifica, fiind extrem de valoros", a spus Daea potrivit Agerpres.

Vasile Iuga, fost manager al PwC, în prezent în boardul Patria Bank și Ana Hotels, intră în acționariatul Look TV, pentru proiectul postului Profit TV CITEȘTE ȘI Vasile Iuga, fost manager al PwC, în prezent în boardul Patria Bank și Ana Hotels, intră în acționariatul Look TV, pentru proiectul postului Profit TV

De asemenea, ministrul a precizat că o rețea de restaurante va prezenta în perioada următoare și câteva meniuri din carne de oaie. 

viewscnt
Afla mai multe despre
oaie
restaurante
shaorma