Retailerul de încălțăminte CCC și cel de fashion Takko vor deschide magazine în proiectul comercial Prima Shops Oradea

Retailerul de încălțăminte CCC și cel de fashion Takko vor deschide magazine în proiectul comercial Prima Shops Oradea
scris 16 ian 2017

Retailerul de încălțăminte CCC și cel de fashion Takko vor deschide, în primăvara acestui an,  magazine în proiectul comercial Prima Shops Oradea, în care au închiriat 630 metri pătrați și, respectiv, 500 metri pătrați, a anunțat Oasis Retail & Development Consulting, dezvoltatorul parcului de retail.

Oasis a început la începutul lunii octombrie lucrările de construcție pentru proiectul Prima Shops Oradea, situat în centrul orașului Oradea, pe bulevardul Decebal, investiția de 12 milioane de euro fiind asigurată din fonduri proprii.

Proiectul, totalizând 10.000 metri pătrați, va fi livrat în 2 faze: 5.000 metri pătrați în primăvară și încă 5.000 metri pătrați în toamna acestui an. În imediata vecinătate este deschis de doi ani un hipermarket Kaufland cu o suprafață de 5.500 metri pătrați, astfel încât noua dezvoltare va completa oferta pentru clientela deja formată aici. 

Perspective 2017: Piața de retail își va continua dinamica și va atrage branduri noi, dezvoltatorii se vor concentra pe proiecte de tip “retail park” CITEȘTE ȘI Perspective 2017: Piața de retail își va continua dinamica și va atrage branduri noi, dezvoltatorii se vor concentra pe proiecte de tip “retail park”

Pentru prima fază a proiectului au mai închiriat spații Deichman și Pepco, cei doi retaileri urmând să deschidă fiecare câte un magazin în suprafață de 500 mp. Colliers este compania care se ocupă de procesul de închiriere în cadrul proiectului.  

Oasis Retail & Development Consulting este un dezvoltator cu o experiență de 14 ani pe piața centrelor comerciale din România, având la activ peste 70 de proiecte finalizate pe o suprafață de 1,5 milioane de mp de teren.

Acționarii companiei sunt Klaus Reisenauer și Kurt Wagner, cu o experiență de 20 de ani în domeniu, fiind implicați in dezvoltarea de retail atât pe piața locală, cât și în Europa Centrală și de Est (Austria, Ungaria, Cehia și Slovacia). Compania dezvoltă proiecte sub brandurile Prima Shops și Family Center.

Portofoliul Oasis în România constă în cinci parcuri de retail sub brandul „Prima Shops” în Roman, Reghin, Făgăraș, Tecuci și  Mangalia; trei parcuri de retail deținute in parteneriat, sub brandul „Family Center”, in Botoșani, Giurgiu și Râmnicu Vâlcea și 12 magazine închiriate către Lidl. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ccc
takko
magazine
prima shops oradea