Retailerul evoMAG organizează Winter Black Friday

Retailerul evoMAG organizează Winter Black Friday
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2018

Retailerul evoMAG organizează Winter Black Friday, în perioada 16 - 25 februarie, peste 18.000 de produse urmând a beneficia de discounturi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clienții vor putea cumpăra componente PC cu reduceri de până la 40%, telefoane mobile cu discounturi de 43%, televizoare cu reduceri de 60%, aparate de încălzire de la 55,99 lei, fiare de călcat de la 69,99 lei,  mașini de spălat de la 799 lei.

O reducere importantă o va avea smartphone-ul Samsung Galaxy S8, care va putea fi achiziționat la prețul de 2.699 lei, clienții beneficiind de un discount de 23%.

După o așteptare de 4 ani, Auchan face primul pas concret în strategia de a intra și în România pe nișa comerțului online CITEȘTE ȘI După o așteptare de 4 ani, Auchan face primul pas concret în strategia de a intra și în România pe nișa comerțului online

Totodată, retailerul anunță prețuri reduse la căști de alergare, care vor putea fi cumpărate cu 18,99 lei, gadgeturi de monitorizare de la 74,99 lei, biciclete pentru fitness cu discount de 53% și biciclete Pegas cu 30% reducere.

evoMAG este o companie românească de familie, fondată în 2005, de Mihai Pătrașcu, care ocupă poziția de director general.

viewscnt
Afla mai multe despre
evomag
winter black friday