Retailerul online de optică Lensa își continuă expansiunea în ofline

Retailerul online de optică Lensa își continuă expansiunea în ofline
scris 4 sep 2020

Retailerul online de optică Lensa, deținut de antreprenorii Daniel Crăciun și Florin Niță, își extinde prezența fizică pe plan local prin deschiderea unui nou magazin specializat din provincie, la Craiova, cu un spațiu de vânzare de 180 de metri pătrați. Acesta este al șaselea showroom din rețea și primul din Sud-Vestul țării.

Investiția din Craiova este în jur de 50.000 euro.

Anul acesta, magazinul românesc de optică Lensa.ro a mai inaugurat trei showroom-uri, în orașele Timișoara, Iași și Constanța. Cu noul magazin de la Craiova, totalul investițiilor din România ajunge la 400.000 euro.

Carrefour deschide un nou magazin Supeco în România CITEȘTE ȘI Carrefour deschide un nou magazin Supeco în România

"În această perioadă am observat că există o nevoie permanentă și în creștere de corecție a vederii. De aceea am decis să continuăm planul de investiții. Am deschis la începutul anului puncte fizice la Timișoara și Iași, în iunie la Constanța, iar acum intrăm pe piața de optică din Craiova, inaugurând un showroom care expune peste 700 de perechi de ochelari. Centrul de optică are două cabinete pentru consultații oftalmologice", a declarat Daniel Crăciun, CEO al Lensa.ro.

Lensa.ro este un brand românesc deținut de antreprenorii Daniel Crăciun și Florin Niță, care după șase ani s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România, având peste 100.000 de comenzi anual.

viewscnt
Afla mai multe despre
lensa
ochelari