Retailerul online evoMAG a pregătit o campanie de reduceri de Paști

Retailerul online evoMAG a pregătit o campanie de reduceri de Paști
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2018

Retailerul online evoMAG anunță discount-uri de până la 70% la aproximativ 5.000 de produse din aproape toate categoriile existente în site, reprezentanții companiei estimând vânzări cu 30% mai mari față de o perioadă obișnuită.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clienții care vor plasa comenzile până joi, 5 aprilie, vor primi produsele înainte de Paște.

„Ofertele de reduceri disponibile în acest moment pe evoMAG.ro fac parte din campania de discount-uri de Paște, cel mai mare eveniment de reducei al primăverii. Ne așteptăm ca vânzările pe durata campaniei să aducă un plus de 30%, față de o perioadă obișnuită”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Retailerul online Elefant.ro, al doilea jucător din piață, a deschis primul centru outlet din Capitală CITEȘTE ȘI Retailerul online Elefant.ro, al doilea jucător din piață, a deschis primul centru outlet din Capitală

Pe durata campaniei, clienții evoMAG vor putea cumpăra televizoare cu prețuri începând de la 329 de lei, componente PC cu reduceri de până la 38%, laptopuri de gaming Asus mai ieftine cu 16%, produse de îngrijire personală cu prețuri reduse până la 50%, sau produse dedicate activităților sportive, din categoria Sport & Fitness, mai ieftine cu 53%.

O reducere semnificativă – de 32% - este oferită la achiziția de smartphone-uri Samsung Galaxy A5, la prețul de 1.249 de lei.

O categorie de produse care va avea reduceri importante, cu până la 27%, este cea a anvelopelor pentru sezonul de vară.

evoMAG este o companie românească de familie, fondată în 2005 de Mihai Pătrașcu, care ocupă poziția de director general.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
evomag
reduceri