Rețeaua de magazine 1 Minute, parte a grupului francez Lagardere Travel Retail, deschide o nouă unitate în București

Rețeaua de magazine 1 Minute, parte a grupului francez Lagardere Travel Retail, deschide o nouă unitate în București
scris 3 dec 2018

Conceptul de magazine „fresh snacking & convenience” 1 Minute, ce face parte din grupul francez Lagardère Travel Retail România, deschide o nouă unitate în București, în clădirea de birouri Unirii View, recent finalizată.

Magazinul, ce a ajuns la o rețea de 36 de unitați, vinde clienților produse preparate în unitățile proprii (sandviciuri, salate și produse de patiserie) și produse complementare – cafea, băuturi răcoritoare, dulciuri, presă și tabac.

Germania investighează modul în care Amazon tratează retailerii care îi folosesc platforma pentru afaceri. Reclamații privind practicile de afaceri ale Amazon CITEȘTE ȘI Germania investighează modul în care Amazon tratează retailerii care îi folosesc platforma pentru afaceri. Reclamații privind practicile de afaceri ale Amazon

Cu o experiență de 165 de ani în comerțul din zonele de tranzit, Lagardère Travel Retail este unul dintre principalii jucători de pe piața de Travel Retail, cu peste 4.400 de magazine pentru trei linii de afaceri: Duty-free & Luxury, Travel Essentials și Foodservice.

În România, compania este prezentă de peste 20 de ani pe piața de retail și operează o rețea de peste 260 de magazine pentru segmentele de News & Convenience, Gifts & Souvenirs și Foodservice, cu mai multe branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute și So! Coffee.

viewscnt
Afla mai multe despre
1 minute
lagardère travel retail