Sondaj PayPal: Jumătate dintre americani comandă cadourile de Crăciun de pe toaletă

Sondaj PayPal: Jumătate dintre americani comandă cadourile de Crăciun de pe toaletă
scris 12 nov 2017

Majoritatea americanilor intenționează să își facă cumpărăturile de Crăciun de pe telefonul mobil, considerând că dispozitivele mobile le oferă libertatea de a comanda cadourile pentru cei dragi de oriunde s-ar afla, dar mai ales pe toaletă.

Potrivit unui sondaj realizat de compania Koshi Research pentru PayPal, aproape jumătate (46%) dintre americani estimează că vor alege cadourile pentru sărbătorile de iarnă în timp ce se vor afla instalați confortabil pe “tronul” din baie, în creștere de la 24% anul trecut.

Patru din cinci americani (80%) vor comanda cadourile prin intermediul telefonului mobil, principalele motive fiind flexibilitatea sporită oferită de acestea și libertatea de a acționa “atunci când lovește inspirația”.

Black Friday 2017 la Falcon Electronics: promisiuni de reduceri la electronice auto, drone și alte gadget-uri CITEȘTE ȘI Black Friday 2017 la Falcon Electronics: promisiuni de reduceri la electronice auto, drone și alte gadget-uri

Iar inspirația poate veni oriunde: 42% dintre respondenți se așteaptă să facă cumpărăturile de la locul de muncă, iar 22% în timp ce stau la masă cu familia.

Cadourile pentru partener sau parteneră vor fi comandate însă în modul “stealth”, din pat, în timp ce cealaltă jumătate doarme, au indicat 49% dintre respondenți, în creștere de la 34% în 2016.

Americanii vor aloca, în medie, între 540 și 660 dolari pentru cadouri în acest sezon, din care peste 230 pentru partenerul de viață, o sumă apropiată fiind destinată copiilor.

My Little Pony ar putea-o \ CITEȘTE ȘI My Little Pony ar putea-o "adopta" pe Barbie: Grupul Hasbro vrea să cumpere rivalul Mattel, pentru a forma un gigant al industriei jucăriilor

Pe următorul loc se află cadourile pentru animalele de companie, pentru care americanii estimează că vor cheltui circa 85 de dolari în acest sezon. Peste două treimi (67%) dintre respondenți au spus că vor cumpăra cadouri animalelor.

Prietenii sunt pe ultimul loc, cu o sumă medie alocată pentru cadouri de 80 dolari.

Sondajul PayPal a fost efectuat pe un eșantion de 1.000 de americani cu vârste între 18 și 55 de ani.

Sondaj PayPal: Jumătate dintre americani comandă cadourile de Crăciun de pe toaletă

viewscnt
Afla mai multe despre
cumparaturi craciun
sondaj paypal
obiceiuri cumparaturi