Starbucks a deschis o cafenea tip Reserve în Centrul Vechi din București, după ce a negociat pentru "Palatul Bursei" din fața BNR

Starbucks a deschis o cafenea tip Reserve în Centrul Vechi din București,  după ce a negociat pentru "Palatul Bursei" din fața BNR
scris 13 feb 2018

Lanțul de cafenele Starbucks a inaugurat recent o cafenea tip Reserve în Centrul Vechi din București, pe strada Lipscani, într-un spațiu deținut de antreprenorul Cătălin Mahu, fondatorul lanțului de restaurante La Mama.

Reserve este gama de lux a brandului internațional.

Starbucks a închiriat un spațiu cu o suprafață de peste 395 de metri pătrați distribuiți pe două niveluri plus terasă, vis-a-vis de restaurantul La Mama. În vara lui 2016, după cum a anunțat atunci Profit.ro, lanțul negocia pentru deschiderea unei cafenele chiar în fostul sediu al Bibliotecii Naționale, "Palatul Bursei", din fața Băncii Naționale.

Este cea de-a doua cafenea Starbucks din zona centrului istoric, prima fiind situată pe strada Franceză, la Hanu' lui Manuc.

Starbucks a adus gama Reserve pentru prima dată în România în 2015, odată cu deschiderea cafenelei Starbucks Reserve Strip Mall din zona Pipera. La momentul respectiv, Bucureștiul era cel de-al patrulea oraș din lume în care Starbucks introducea noua gamă, după Londra, Amsterdam și Moscova.

România a importat trandafiri în valoare de 16,68 milioane euro, în primele 11 luni ale anului trecut CITEȘTE ȘI România a importat trandafiri în valoare de 16,68 milioane euro, în primele 11 luni ale anului trecut

La sfârșitul lunii ianuarie, Starbucks a deschis prima cafenea de tip drive thru din România, în centrul comercial Militari.

Obiectivul Starbucks în România este ca până în 2020 să își dubleze numărul de cafenele din țară, în acest moment având în jur de 40 de unități.

Starbucks a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în București, în Plaza România. În 2015, lanțul de cafenele a fost preluat de către operatorul polonez Amrest.

viewscnt
Afla mai multe despre
starbucks
cafenelem lipscani