Tranzacție: Grupul german Tchibo Coffee Service preia firma Partener Coffee Service, cu 13 cafenele sub brandul The Coffee Shop

Tranzacție: Grupul german Tchibo Coffee Service preia firma Partener Coffee Service, cu 13 cafenele sub brandul The Coffee Shop
scris 17 dec 2020

Grupul german Tchibo Coffee Service GmbH, specializat în furnizarea profesională de cafea în hoteluri, restaurante, cafenele, patiserii, birouri, spitale, preia firma Partener Coffee Service, comerciant cu ridicata pentru cafea, ceai sau produse alimentare, care deține și 13 cafenele sub brandul The Coffee Shop.

Tranzacția, anunțată în octombrie, a primit acum avizul Consiliului Concurenței.

Partener Coffee Services este deja, din octombrie 2007, de la înființare, partener si importator oficial al Tchibo Coffe Service GmbH în România.

Firma are 10 cafenele The Coffee Shop în București, 1 în Constanța, 1 la Sofia și 1 la Budapesta.

Anul trecut, cu circa 110 angajați, a avut afaceri de 120,7 milioane lei și un profit de 9,4 milioane lei. La acest moment, afacerea este deținută integral de Alexe Marian.

Producătorul Doncafé și Amigo își dublează profitul în România CITEȘTE ȘI Producătorul Doncafé și Amigo își dublează profitul în România

Grupul german Tchibo, deținut de familia Herz, este parte a holdingului Maxingvest AG, care controlează Beiersdorf, compania producătoare de cosmetice din Germania care deține și brandul Nivea.

Compania are subsidiare în Polonia, Ungaria, Republica Cehă, Rusia, Ucraina, Austria, Elveția și Marea Britanie și exportă produsele în peste 40 de țări.

În portofoliul companiei se regăsesc branduri de cafea precum Tchibo, Jilhavanka, Eduscho, Davidoff Café și Gala von Eduscho.

Anul trecut, România a produs 13.430 tone de cafea prăjită, mult în spatele altor state ca Germania, Italia, Spania.

viewscnt
Afla mai multe despre
tchibo
cafea
maxingvest
beiersdorf
afaceri
retail