Uber vrea să furnizeze servicii de curierat și pentru alte afaceri de comerț cu amănuntul

Uber vrea să furnizeze servicii de curierat și pentru alte afaceri de comerț cu amănuntul
scris 5 dec 2019

Uber Technologies și-ar putea extinde serviciul de livrare a mâncării pentru a furniza servicii de curierat altor afaceri de comerț cu amănuntul, a declarat miercuri directorul general al companiei, Dara Khosrowshahi, citat de Reuters.

”Putem extinde modelul serviciului de livrare a mâncării pentru fiecare retailer local, astfel încât orice veți dori din New York să vă poată fi livrat, să sperăm în sub 30 de minute”, a declarat Khosrowshahi, întrebat fiind despre viitorul afacerilor Uber, scrie News.ro.

Ryanair va închide două baze și ar putea anunța concedieri pe fondul întârzierii livrărilor de aeronave Boeing MAX CITEȘTE ȘI Ryanair va închide două baze și ar putea anunța concedieri pe fondul întârzierii livrărilor de aeronave Boeing MAX

Khosrowshahi a vorbit la o întâlnire de la Economic Club din New York despre activitatea sa la conducerea companiei de ride-sharing și de livrare a mâncării, poziție pe care o ocupă din 2017.

Nu a reieșit clar dacă un astfel de model de afacere ar putea fi extins și în alte zone metropolitane, dar Uber a cumpărat în octombrie o participație majoritară la compania chiliană de comenzi online de articole de băcănie Cornershop. Achiziția a avut loc în cadrul strategiei de extindere a aplicației e livrare a mâncării, care se dezvoltă rapid, pentru a include produse de băcănie și alte produse.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
uber
curierat