Un nou mall închide ușile

Un nou mall închide ușile
scris 20 mar 2020

Centrul comercial Mercur Center din Craiova își va întrerupe programul de funcționare, de luni 23 martie și până pe 16 aprilie, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade, în funcție de evoluția situației epidemiologice.

Supermarketul Profi va rămâne deschis, în regim non-stop, ca și până acum.

Inditex, proprietarul Zara, i-ar putea trimite în șomaj tehnic pe toți cei 25.000 de angajați din magazinele din Spania CITEȘTE ȘI Inditex, proprietarul Zara, i-ar putea trimite în șomaj tehnic pe toți cei 25.000 de angajați din magazinele din Spania

Centrul comercial Băneasa Shopping City a anunțat astăzi că își întrerupe activitatea în perioada 23 martie – 16 aprilie 2020, în contextul actual al epidemiei de COVID-19, fiin primul centru comercial care ia această decizie.

Duminică, Profit.ro a anunțat că un grup de retaileri, printre care Peeraj Group (cel mai mare grup de francize de modă din România), Il Passo, Cărturești și Benvenuti, solicită închiderea mall-urilor din România.

Ulterior, și Organizația Patronală a Retailerilor din România - RORETAIL a cerut declararea în mod oficial a pandemiei Covid-19 drept eveniment de forță majoră pentru toți comercianții români, închiderea imediată a centrelor comerciale de tip mall, cu excepția magazinelor alimentare și a farmaciilor, precum și scutirea, amânarea, prorogarea sau reeșalonarea plății taxelor și impozitelor aferente perioadei fără activitate.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mercur center
craiova
mall