Vânzările cu amănuntul din Germania au scăzut în decembrie, după atacul terorist

Vânzările cu amănuntul din Germania au scăzut în decembrie, după atacul terorist
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 ian 2017

Vânzările cu amănuntul din Germania au scăzut în mod neașteptat în decembrie, semn că atacul terorist care a avut loc într-o piață de Crăciun din Berlin i-a făcut pe mulți cumpărători să evite centrele comerciale, transmite MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Biroul german de statistică a anunțat marți că vânzările de retail au scăzut în decembrie cu 0,9% față de noiembrie, datele fiind ajustate la sezon și la calendar, scrie News.ro.

Analiștii anticipau o creștere de 0,5% a acestor vânzări.

Vânzările cu amănuntul s-au redus cu 1,1% comparativ cu decembrie 2015, în termeni ajustați la inflație.

Biroul de statistică nu a comentat incidentul din Berlin, în care un tunisian a intrat cu un camion în oameni aflați într-o piață de Crăciun, pe 19 decembrie. În urma atacului, 12 oameni au murit și mai multe zeci au fost răniți.

Facebook lansează Delegated Recovery, serviciul prin care vrea să preia rolul email-ului în profilul online al utilizatorilor CITEȘTE ȘI Facebook lansează Delegated Recovery, serviciul prin care vrea să preia rolul email-ului în profilul online al utilizatorilor

Luna decembrie este o lună de importanță majoră pentru retailerii germani, dar vânzările din magazine au scăzut. În schimb, vânzările comandate pe Internet au urcat cu 5,1% comparativ cu decembrie 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
vanzare
atac terorist