Various Brands deschide două magazine

Various Brands deschide două magazine
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 dec 2020

Various Brands, retailer ce comercializează articole sport, deschide încă două magazine până de Crăciun, în București și Bacău, și încheie, astfel, anul 2020 cu o rețea formată din 26 de magazine fizice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Multibrandul cu 100% capital autohton, controlat de Nicolae Popa și Bogdan Nania, este prezent pe piața din România din 2007 și are, până în prezent, 26 de magazine în 18 orașe din țară, precum și o platformă de e-commerce.

FOTO Biscuiți retrași de la vânzare în urma unei alerte europene privind conținutul peste limita admisă a oxidului de etilenă CITEȘTE ȘI FOTO Biscuiți retrași de la vânzare în urma unei alerte europene privind conținutul peste limita admisă a oxidului de etilenă

Primul magazin care își va deschide ușile pentru pasionații de streetwear este cel din AFI Cotroceni din București, pe data de 18 decembrie. Acest magazin, situat la etajul 1, își va întâmpina clienții într-un spațiu modern cu o suprafață de 80 metri pătrați. Cel de-al doilea magazin va fi inaugurat pe data de 24 decembrie, în Arena Mall din Bacău, tot la etajul 1, suprafața utilă a acestuia fiind de 117 metri pătrați.

Investiția în cele două noi magazine Various Brands, făcută la finalul unui an cu multe provocări, se ridică la aproximativ 400.000 euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
various brands
magazin