VIDEO Colectivul care a creat „Pantofii Satanei” îi va retrage din circulație ca parte a unei înțelegeri cu Nike

VIDEO Colectivul care a creat „Pantofii Satanei” îi va retrage din circulație ca parte a unei înțelegeri cu Nike
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2021

Compania Nike a anunțat că MSCHF, colectivul care a creat „Pantofii Satanei” ce conțin o picătură de sânge uman în tălpi, a fost de acord să îi retragă voluntar ca parte a unei înțelegeri, scrie BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pantofii sport de 1.018 dolari, pe care sunt inspcripționate o cruce întoarsă, o pentagramă și „Luke 10:18” (Luca 10:18), au fost realizați folosind un model Nike Air Max din 1997, scrie News.ro.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

MSCHF a lansat 666 astfel de perechi, în colaborare cu rapperul Lil Nas X. Toate, mai puțin una, au fost expediate deja.

Colectivul va înapoia banii clienților pentru a retrage pantofii din corculație, a transmis Nike.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Înțelegerea soluționează procesul pentru încălcarea mărcii deschis de Nike.

Nu au fost oferite detalii legat de înțelegere, care include și „Jesus Shoes” (Pantofii lui Iisus) produși de MSCHF în 2019 folosind ca bază Air Max 97.

„MSCHF a modificat acești pantofi fără autorizația Nike. Nike nu are nimic de-a face cu Satan Shoes sau cu Jesus Shoes”, a transmis compania într-un comunicat.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Alexandru Ciuncan, director UNSAR: Un mediu antreprenorial mai informat este mai rezistent în fața riscurilor. Un plan de asigurări poate face diferența între continuarea activității și declanșarea falimentului CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Alexandru Ciuncan, director UNSAR: Un mediu antreprenorial mai informat este mai rezistent în fața riscurilor. Un plan de asigurări poate face diferența între continuarea activității și declanșarea falimentului

Săptămâna trecută, un judecător federal american a dat câștig de cauză unei plângeri făcute de Nike, ordonând colectivului din Brooklyn să oprească vânzările viitoare pentru „Pantofii Satanei” pe care i-a produs în colaborare cu rapperul Lil Nas X.

viewscnt
Afla mai multe despre
pantofii satanei
nike