VIDEO Incendiu la restaurantul Popasul Pescarilor din Olimp

VIDEO Incendiu la restaurantul Popasul Pescarilor din Olimp
scris 27 sep 2019

Un puternic incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, la restaurantul Popasul Pescarilor din stațiunea Olimp, focul distrugând 200 de metri pătrați din acoperișul din stuf. Nu au existat persoane rănite în urma acestui eveniment.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitați să intervină, vineri după-amiază, la un incendiu izbucnit la bucătăria restaurantului Popasul Pescarilor din stațiunea Olimp, scrie News.ro.

Tranzacție: Un fond de investiții controlat de Banca de Export-Import a Chinei cumpără companii din România, inclusiv Farmavet, principal jucător în comerțul produselor biologice, de la familia Paul Stănescu, nașul fiului lui Dragnea CITEȘTE ȘI Tranzacție: Un fond de investiții controlat de Banca de Export-Import a Chinei cumpără companii din România, inclusiv Farmavet, principal jucător în comerțul produselor biologice, de la familia Paul Stănescu, nașul fiului lui Dragnea

Acolo s-au deplasat trei autospeciale de stingere din cadrul Secției Mangalia și un echipaj SMURD B.

În momentul în care echipele de intervenție au ajuns în zonă, incendiul se manifesta violent, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Sursa citată menționează că focul a fost localizat și 14 pompieri acționează pentru stingerea acestuia. Din primele informații, au ars 200 de metri pătrați din acoperișul de stuf.

În urma incendiului nu au existat persoane rănite.

La ora transmiterii acestei știri, intervenția pompierilor este în plină desfășurare.

viewscnt
Afla mai multe despre
popasul pescarilor
incendiu
olimp