VIDEO McDonald's testează biciclete pentru clienți

VIDEO McDonald's testează biciclete pentru clienți
scris 30 dec 2021

McDonald's China a confirmat că testează biciclete pe care clienții pod pedala în timp ce mănâncă după ce un video filmat într-unul dintre restaurantele sale a devenit viral pe internet, relatează UPI.

În imaginile apărute recent pe social media poate fi văzută o femeie care stă pe o bicicletă cu șaua lată în timp ce mănâncă un hamburger într-un McDonald's, iar compania a confirmat că bicicletele au fost instalate ca locuri pentru clienți în localuri din Guangdong și Shanghai, scrie Agerpres.

DOCUMENT Guvernul introduce noi condiții la vânzarea și garanția bunurilor, inclusiv cu conținut digital, precum gadget-uri. Mediul de afaceri reclamă lipsa consultării CITEȘTE ȘI DOCUMENT Guvernul introduce noi condiții la vânzarea și garanția bunurilor, inclusiv cu conținut digital, precum gadget-uri. Mediul de afaceri reclamă lipsa consultării

McDonald's China susține că bicicletele fac parte din inițiativa companiei "Upcycle for Good", care își propune să promoveze sustenabilitatea. Compania susține că pedalarea pe aceste biciclete generează electricitate, pe care clienții o pot utiliza pentru a-și încărca telefoanele și alte dispozitive.

Compania a mai precizat că bicicletele sunt și un mijloc de a-i ajuta pe clienți să rămână sănătoși, deși consumă fast food.

McDonald's a menționat că adună date din cele două localuri și că programul de biciclete ar putea fi extins în mai multe orașe.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald's
china
biciclete