Retailerul suedez H&M își mută sediul în clădirea Unirii View, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri

Retailerul suedez H&M își mută sediul în clădirea Unirii View, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri
scris 19 iun 2018

Retailerul suedez H&M a închiriat 1.000 de metri pătrați în clădirea de birouri Unirii View pentru noul sediu, urmând a amenaja și un showroom.

Clădirea Unirii View este amplasată pe Bulevardul Corneliu Coposu din București și va fi finalizată în vara anului 2018, urmând a fi cea mai înaltă clădire modernă de birouri din centrul Capitalei, cu 19 etaje (73 de metri) și o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați.

Printre companiile care vor avea sediul în Unirii View sunt NTT Data România, Pernod Ricard România și Red Bull România.

EXCLUSIV Ramada-Majestic, unul dintre hotelurile-emblemă ale Bucureștiului, unde a filmat Sergiu Nicolaescu și a fost cazat Păstorel Teodoreanu - scos la vânzare cu peste 13 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ramada-Majestic, unul dintre hotelurile-emblemă ale Bucureștiului, unde a filmat Sergiu Nicolaescu și a fost cazat Păstorel Teodoreanu - scos la vânzare cu peste 13 milioane euro

Unirii View este dezvoltat de investitorul de origine belgiană Yves Weerts, fost pilot care a concurat în raliul Belgiei și în Campionatului European de raliuri FIA GT3, în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România. precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
unirii view
h&m