Silviana Petre Badea a fost numită la conducerea JLL în România

Silviana Petre Badea a fost numită la conducerea JLL în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2017

JLL anunță numirea Silvianei Petre Badea în funcția de Managing Director al biroului din România, poziție pe care o va ocupa începând cu 1 martie 2017.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Silviana Petre Badea s-a alăturat echipei JLL în anul 2015 în calitate de șef al departamentului de Capital Markets. În această perioadă, ea a contribuit la extinderea și evoluția echipei, dar și a gamei de servicii oferite clienților, astfel încât JLL să continue să se bucure de cea mai mare cotă pe piața tranzacțiilor imobiliare din România.

În ultimii doi ani, operațiunile JLL din România au fost conduse de Andrew Peirson, care în paralel a asigurat managementul pentru regiunea Europei de Sud-Est, din biroul din Belgrad, Serbia.

FOTO&VIDEO Nokia 3310, relansat oficial. Cât va costa CITEȘTE ȘI FOTO&VIDEO Nokia 3310, relansat oficial. Cât va costa

JLL este o firmă specializată în servicii profesionale și de management al investițiilor, dedicate domeniului imobiliar.

Înregistrând venituri anuale globale de 5,4 miliarde dolari SUA, JLL activează în 230 de sucursale în 80 de țări și înglobează circa 60.000 de angajați în întreaga lume. 

viewscnt
Afla mai multe despre
silviana petre badea
jll