Aproape toate stațiunile de schi din Austria vor fi închise anticipat

Aproape toate stațiunile de schi din Austria vor fi închise anticipat
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mar 2020

Aproape toate stațiunile de schi din Austria, cea mai importantă destinație pentru practicanții sporturilor de iarnă, vor fi închise anticipat duminică seară, pentru a combate răspândirea noului coronavirus, au precizat joi autoritățile regionale, potrivit AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Landul Tirol, care cuprinde cel mai mare număr de domenii schiabile din țară, a decretat primul această măsură, urmat de Salzburg și Vorarlberg, scrie Agerpres.

Coronavirus - Patru hoteluri din Băile Felix își suspendă activitatea CITEȘTE ȘI Coronavirus - Patru hoteluri din Băile Felix își suspendă activitatea

Tirolul, aflat la granița cu Italia, este unul dintre principalele focare de contaminare cu noul coronavirus din Austria. Dintre cele 361 de cazuri de contaminare recentă raportate în Austria, circa 100 au fost înregistrate în această provincie, în special în stațiunea Ischgl (vest).

Pe lângă instalațiile de teleschi, toate hotelurile stațiunilor din aceste trei landuri își vor închide porțile începând de luni.

Turismul hibernal, care se desfășoară de obicei până în primele zile ale lunii aprilie, reprezintă motorul activității economice din aceste regiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
schi
austria