Australia își va redeschide frontierele turiștilor

Australia își va redeschide frontierele turiștilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 feb 2022

Australia va redeschide frontierele turiștilor complet vaccinați pe 21 februarie, a anunțat prim-ministrul Scott Morrison, după ce a impus printre cele mai stricte restricții de intrare din lume, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Sunt aproape doi ani de când am decis închiderea frontierelor Australiei”, a explicat Scott Morrison la capătul unei reuniuni a cabinetului despre securitate națională, precizând că țara „își va redeschide frontierele tuturor celor care dețin viză pe 21 februarie”. „Dacă sunteți vaccinați cu două doze, suntem nerăbdători să vă primim din nou în Australia”, scrie News.ro.

Vreți să le închiriați turiștilor locuințe pentru vacanță? Va trebui să mergeți cu rugăminți și la vecini CITEȘTE ȘI Vreți să le închiriați turiștilor locuințe pentru vacanță? Va trebui să mergeți cu rugăminți și la vecini

Imensa insulă-continent a închis frontierele în martie 2020, încercând să se protejeze de pandemie.

În ultimii doi ani, australienii nu au fost autorizați să iasă din țară și doar câțiva vizitatori au obținut derogare pentru a intra pe teritoriu.

Aceste restricții au separat familii, au afectat sectorul turistic și au stârnit dezbateri privind statutul Australiei de țară deschisă, modernă și orientată către exterior.

Această nouă deschidere se înscrie în renunțarea la politica dură numită „zero Covid” mult timp în vigoare înainte de a fi depășită de valul cauzat de varianta Omicron a coronavirusului. 

viewscnt
Afla mai multe despre
australia
turisti