Bahamas nu va permite acostarea navelor de croazieră cu pasageri nevaccinați

Bahamas nu va permite acostarea navelor de croazieră cu pasageri nevaccinați
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2021

Autoritățile din Bahamas au dispus ca din 3 septembrie să permită acostarea navelor de croazieră doar dacă toți pasagerii de peste 12 ani sunt vaccinați anti-COVID-19.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ordinul, care va fi prelungit până la 1 noiembrie, a fost publicat pe pagina de internet a Departamentului pentru Imigrație și a Serviciului Vamal din Bahamas și semnat de prim-ministrul Hubert Minnis.

Dacă o navă de croazieră intenționează să acosteze, căpitanul trebuie să solicite echipajului și pasagerilor să prezinte certificatul de vaccinare Biroului Medical al Portului. Toți pasagerii de peste 12 ani trebuie să facă dovadă vaccinării în momentul îmbarcării, scrie Agerpres.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Există și unele excepții de la noua regulă, de exemplu dacă un vas de croazieră are nevoie să acosteze din motive de urgență sau dacă vreun pasager trebuie să primească asistență medicală.

Bahamas nu este singurul teritoriu din Caraibe care a impus ordine stricte pentru vizitarea insulei în urma răspândirii variantei Delta. Și alte teritorii, precum Insulele Virgine și Puerto Rico au adoptat măsuri stricte, la începutul lunii august, care nu permit debarcarea pasagerilor nevaccinați anti-COVID-19.

Minorii sub 12 ani, care, conform normelor medicale, nu pot fi încă vaccinați, se pot călători cu aceste nave dacă prezintă un test cu un rezultat negativ la noul coronavirus.

În septembrie, Royal Caribbean International preconizează reluarea croazierelor a șapte nave ale companiei Freedom of the Seas între Miami (Florida, SUA) și Bahamas. Alte șapte vase de croazieră de la Mariner of the Seas își vor relua rutele din Cape Canaveral (Florida) până în Bahamas.

viewscnt
Afla mai multe despre
bahamas
nave de croazieră