Călin Ile, Federația Industriei Hoteliere din România: Turismul în 2023 va ajunge la nivelul din 2019. Prețurile vor crește mai mult în Europa decât în România

Călin Ile, Federația Industriei Hoteliere din România: Turismul în 2023 va ajunge la nivelul din 2019. Prețurile vor crește mai mult în Europa decât în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 ian 2023

Președinte Federației Industriei Hoteliere din România, Călin Ile, susține că turismul în 2023 va ajunge la nivelul din 2019, iar în privința prețurilor la serviciil turistice consideră că acestea vor crește mai mult în Europa decât în țara noastră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Călin Ile a fost întrebat, vineri, la Prima News, cum va arăta turismul în 2023.

O nouă pârtie în România CITEȘTE ȘI O nouă pârtie în România

“Ajungem în 2023 la nivelul din 2019 pentru că vom avea efecte pozitive din partea turismului urban, pentru că vom organiza mai multe evenimente atât sportive, cât și culturale și de festivaluri. Partea de business a arătat pe final de an că e dornică să reia călătoriile și team-buldingurile și cursurile. Acestea două vor avea impact pozitiv”, a afirmat Călin Ile.

El crede că prețurile vor crește în Europa la serviciile turistice, scrie News.ro.

“Cred că prețurile în Europa vor crește mai mult decât vor crește în România pentru că impactul acolo pe prețuri este mult mai mare, mai ales în condițiile în care cererea va crește odată cu revenirea în piață a colosului asiatic China, India care vor începe să circule și ei anul acesta și se vor duce cu predilecție spre Europa și nu spre România. Acolo prețurile vor crește mai mult și vom fi puțin mai competitivi decât am fost în trecut”, a mai declarat Ile.

viewscnt
Afla mai multe despre
turism
prețuri