Carrefour se pregătește să vândă pachete turistice

Carrefour se pregătește să vândă pachete turistice
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 nov 2021

Retailerul francez Carrefour va începe să vândă în curând pachete turistice clienților din Belgia, după ce și alte lanțuri de magazine precum Leclerc și Lidl oferă acest serviciu, scrie Retaildetail.eu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pachetele turistice pot fi achiziționate atât în magazine, cât și online. Spre exemplu, peste un milion de francezi aleg acest serviciu în fiecare an, cumpărând vacanțe direct din magazin, arată Revista Progresiv.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Potrivit experților în retail, supermarketurile se transformă în platforme, care pe lângă mâncare comercializează și alte servicii precum credite sau telefoane mobile. “Supermarketurile se numără printre puținele locuri încă frecventate de un număr mare de oameni. Chiar și în aceste timpuri majoritar online există oameni care merg în magazine pentru a-și alimenta frigiderele. Prin urmare, este mediul ideal pentru a vinde și alte lucruri”, spune Jorg Snoeck, expert în retail.

Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile CITEȘTE ȘI Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile

Rețeaua Carrefour cuprindea 13.769 de magazine la finele lunii septembrie, din care 11.515 în Europa.

În România, Carrefour operează 354 de magazine, inclusiv 41 hipermarketuri și 188 supermarketuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour
turism