Christian Tour a avut vânzări de peste 3 milioane euro la Târgul de Turism al României. Turcia, vedeta ediției

Christian Tour a avut vânzări de peste 3 milioane euro la Târgul de Turism al României. Turcia, vedeta ediției
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 nov 2017

Christian Tour, cel mai mare touroperator din România, a înregistrat vânzări de peste 3 milioane de euro în cele patru zile ale Târgului de Turism al României, cu 70% mai mult față de ediția din toamna anului trecut a evenimentului găzduit de Romexpo.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Majoritatea turiștilor au cumpărat sejururi de vară, iar peste 50% dintre aceștia au ales Turcia ca destinație de vacanță. Stațiunile Antalya, Bodrum, Kusadasi și Marmaris au fost preferate de turiștii români ca urmare a discounturilor oferite. 

Pe locul secund în topul destinațiilor preferate de vizitatorii Târgului de Turism a fost Grecia, cei mai mulți cumpărând sejururi în insulele Thassos, Creta și Corfu.

Pachetele speciale lansate la târg au fost disponibile și în toate agențiile Christian Tour și agențiile partenere din țară, astfel că românii care nu au putut ajunge la Romexpo au avut posibilitatea să-și cumpere o vacanță în aceleași condiții și la aceleași prețuri.

Sfaturile lui Garry Kasparov pentru cei care vor să aibă succes în afaceri CITEȘTE ȘI Sfaturile lui Garry Kasparov pentru cei care vor să aibă succes în afaceri

Reducerile de până la 50% oferite pentru pachetele First Minute cumulate cu ofertele speciale de Black Friday au adus companiei peste 7.000 de cumpărători la târg și în agențiile din țară, care și-au rezervat, în principal, un sejur pentru sezonul estival 2018, dar au cumpărat și vacanțe de Crăciun în țară și în Europa, precum și pachete de Revelion în destinații exotice.

Valoarea totală a vânzărilor în aceste patru zile a depășit 3 milioane de euro.

“Interesul vizitatorilor a fost mult mai mare decât la edițiile anterioare ale târgului, Christian Tour având de departe cel mai aglomerat stand, ceea ce a dat încredere și vizitatorilor care nu veniseră special pentru ofertele noastre și i-a determinat să cumpere de la noi. La finalul primei zile, erau deja rezervate vacanțe în valoare de peste 700.000 de euro”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

La mare căutare au fost și pachetele turistice de Crăciun și Revelion. 

Christian Tour a finalizat primele nouă luni din acest an cu vânzări de 57,7 milioane de euro, în creștere cu 7% față de perioada similară a anului trecut. În intervalul ianuarie – septembrie 2017, 200.000 de turiști au ales să călătorească alături de Christian Tour, cu 25% mai mult comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Christian Tour, companie condusă de frații Cristian și Marius Pandel, deține 39 de agenții proprii în România și este prezent peste hotare în Ungaria, Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania și Statele Unite ale Americii (divizia online).

viewscnt
Afla mai multe despre
christian tour
turcia