FOTO Apartamentul personajului Carrie Bradshaw din „Sex and the City”, listat pe Airbnb

FOTO Apartamentul personajului Carrie Bradshaw din „Sex and the City”, listat pe Airbnb
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 nov 2021

Apartamentul recreat al personajului principal din serialul „Totul despre sex/ Sex and the City”, Carrie Bradshaw, este disponibil pentru închiriere la prețul de 23 de dolari pe noapte prin Airbnb, a anunțat miercuri compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Gazda este nimeni alta decât actrița Sarah Jessica Parker, care și-a reluat emblematicul rol în „And Just Like That”, cu zece episoade, ce va fi lansat în decembrie de HBO.

Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

În serialul din anii 1990, Carrie plătea pentru apartamentul cu un dormitor din Upper East Side o chirie de 700 de dolari pe lună, scrie News.ro.

Apartamentul listat de Airbnb poate fi închiriat pentru o singură noapte, pe 12 și 13 noiembrie. Rezervările pot fi făcute începând cu 8 noiembrie.

FOTO Apartamentul personajului Carrie Bradshaw din „Sex and the City”, listat pe Airbnb

„Personajul Carrie Bradshaw este apropiat și drag mie, iar să revizitez lumea ei pentru continuarea poveștii «Sex and the City» a fost o bucurie”, a spus Parker într-un comunicat. „Sunt încântată pentru publicul nostru să experimenteze New York-ul lui Carrie ca niciodată și să fie în locul ei, realmente, pentru prima dată”.

Cum îți aduci afacerea în online CITEȘTE ȘI Cum îți aduci afacerea în online

Deși clădirea din Perry Street unde se afla apartamentul lui Carrie nu există de fapt, spațiul reacreat de Airbnb include elemente de pe platoul de filmare a serialului, precum dulapul ei generos și telefonul fix.

Oaspeții vor fi întâmpinați virtual de Parker în stilul scenelor narate la începutul episoadelor. Cazarea vine la pachet cu un brunch în Chelsea și o ședință foto cu hainele scumpe ale lui Carrie, inclusiv pantofi Manolo Blahnik.

FOTO Apartamentul personajului Carrie Bradshaw din „Sex and the City”, listat pe Airbnb

„Nu e nimeni precum Carrie și nu există vreun loc asemănător New York City prin ochii ei”, spune Parker în textul Airbnb pentru listare.

Pentru a marca revenirea personajului într-un nou show, Airbnb a promis să facă o donație pentru The Studio Museum, muzeu de artă contemporană din Harlem unde se află lucrări realizate de artiști de origine africană.

viewscnt
Afla mai multe despre
carrie bradshaw
airbnb